Jump to content

Intelsat ще продължи разпространението на съдържание за ViacomCBS Networks International


Recommended Posts

Intelsat Building.jpg
Intelsat е избран да продължи да разпространява съдържание за ViacomCBS Networks International (VCNI) в Централна Европа, Източна Европа и в Азиатско-Тихоокеанския регион, съобщиха от операторът на 11 август.

На пазара в Централна и Източна Европа VCNI използва платформата Intelsat Direct-to-Home (DTH)  в Югоизточна Азия VCNI използва спътника Intelsat 19 (IS-19), за да обслужва своя филиали за разпространение, включително кабелни оператори, в целия регион.

VCNI ще продължи да използва наземните услуги на Intelsat и в бъдеще за разпространение на телевизия на ключовите пазари в  Азия, Централна и Източна Европа.

Регионалният вицепрезидент на Intelsat на Северна Америка Тим Шермерхорн коментира: „Intelsat е първият избор за големите медийни компании, изискващи глобална дистрибуция и управлявани медийни услуги. За нас е чест, че VCNI цени експертизата и надеждността, присъщи на управляваните услуги на Intelsat, които ни позволяват да доставяме експертно съдържание навсякъде по света. Нашите управлявани услуги се подкрепят от интегрираното хибридно пространство и наземната мрежа на IntelsatOne, осигуряващи най-висококачествения достъп до множество платформи и телепорти. “

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Thank you for sharing this

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Благодаря за информацията!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...