Jump to content

Тръгва нов сателитен оператор в България


Recommended Posts

https://technews.bg/article-124645.html?fbclid=IwAR2hGqC6GcoPiasGO2EdahoapuGd6KJ-kdNQCxFQtO4JwBiyI9dfKe8fU0Q#.XrFdlidmF5s.facebook

Тръгва нова услуга за сателитна телевизия

За първи път на телевизионния пазар у нас neosat въвежда гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги в близко до реално време. Осигурен е достъп до над 210 канала, от които 120 във висока резолюция (HD).

От neosat подчертаха, че са единствената изцяло българска компания за сателитна телевизия, която използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Услугата стартира с безплатен двумесечен тестови период за първите 2020 записали се ентусиасти на neosat.com.

Заявки за безплатен тест ще се приемат до 31 май, включително. Тестът не обвързва потребителя по никакъв начин и започва от датата на инсталиране на услугата, уточниха от новия сателитен оператор.

https://neosat.com/

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Neosat прави впечатление, че не искат договори по 1-2 години, като A1, Vivacom... иначе за качеството им нямам представа.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...