Jump to content

Какво ново да очакваме от разработката на BOOTSTRAP 4


Recommended Posts

Bootstrap-4.jpg
 

Open source Bootstrap използва JavaScript, HTML и CSS за разработване на  мобилни уеб сайтове или така нареченият респонсив дизайн, където всеки деволпът може да създават приложения, използващи променливи, Sass, Bootstrap grid system и предварително изградени компоненти.

Как да изтеглите Bootstrap 4?
-Можете да изтеглите версия 4 от уеб сайта на Bootstrap.

Новите функции на Bootstrap

  • Актуализации на стилове  и класове, за да осигурят еднакво оразмеряване, както на голями екрани така и на таблети и мобилни устройства. Също така, помощните инструменти за изваждане предлагат нови стойности на дисплея, за да съответстват на стандартите.
  • Ще бъдее по-лесно да се добавят продукти и прочие..
  • Маповете за разширение от типа  Sass CSS ще бъдат актуализирани. Деволпърите вече  ще могат да добавят, премахват или заменят двойки кейс-стойности в CSS.
  • Също така производителите са наблегнали сериозно и на респонсив класове за по-голям контрол върху  Flexbox. които включват .order-0 и.order-last classes.
  • Подобрения в разширяването на променливите.
  • Изчистване на кода.

Bootstrap builder`ите също са преработени, например, по-добри съдържания на фотокартите така наречени (maps). Има и нов пример за ценообразуване за изграждане на ценова таблица.

Bootstrap 4 е в процес на разработка от няколко години, през август 2015 г производителя пусна за тест няколко версии които и дао ден днешен придобиват обновяване.

Какво да очакваме от Bootstrap

 Bootstrap 4.1 е планирана да се фокусира върху области, включително помощни програми и размери на шрифтове. Тази версия, или може би версия 4.0.1, може също да се обърне  в табличен  вариант, включително. .table-active,  което доведе до двойно прилагане на фоновият цвят. Освен това темата "Bootstrap" за разширяване ще бъде актуализирана тази година. така че скоро деволпърите да очакват доста подобрения от Bootstrap :)  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...