same1986 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Аз съм във всеки, но всеки ме иска. Няма да те нахраня, но ще нахраня дървото. Какво съм аз? I am in everyone, but everyone wants me. I will not feed you, but I will feed the tree. What am I? I..P..TV.rar 12 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogyto Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Преди 1 час, same1986 написа: Аз съм във всеки, но всеки ме иска. Няма да те нахраня, но ще нахраня дървото. Какво съм аз? I am in everyone, but everyone wants me. I will not feed you, but I will feed the tree. What am I? I..P..TV.rar 228 B · 30 downloads отговора ясен, и пак не се отваря>>??! 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
 same1986 Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 (edited) наистина не на мери правилната дума още малко пробвай да давам малко копие ****та ? Edited March 9, 2020 by same1986 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBO9 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Преди 14 часа, same1986 написа: Аз съм във всеки, но всеки ме иска. Няма да те нахраня, но ще нахраня дървото. Какво съм аз? I am in everyone, but everyone wants me. I will not feed you, but I will feed the tree. What am I? I..P..TV.rar 228 B · 89 downloads Въпреки, че въведох правилна парола и разархивирах всичко, текста излиза на маймуница. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fototo64 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 (edited) IBO9 Как е настроена non-Unicode programs Edited March 10, 2020 by fototo64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBO9 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Преди 1 час, fototo64 написа: IBO9 Как е настроена non-Unicode programs Незнам, но пробвах с друга програма и отново не става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fototo64 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Преди 1 час, IBO9 написа: Незнам, но пробвах с друга програма и отново не става... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBO9 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Преди 1 час, fototo64 написа: Да. Езика, региона и non-unicode programs са български (bulgarian).. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaxert Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Строши някой инструмен? ? Някъде изчезна програмката за iptv / dth, ? Не ви работят всички програми на четно число от месеца ? Споделете болката си с нас - може да не ви помогнем, но ще ви изслушаме ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
axander Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Здравейте, Купих за баща ми този тв бокс. Пристигна с карта памет от която може де се зареди втора операционна система CoreELEC а иначе основната му е андроид 9. Искам да му го настроя за да може да гледа фили и телевиизии. За сега съм инсталирал Bulsatcom(имам профил),popcorntime,HBO GO (качеството е много лошо приложението на телевизора ми е с много по-добро),YouTube работи 4K,Kodi. Кажете някакви други интересни приложения и добавки за коди или най-добре ако не е много нахално някой да даде бекъп. Преди време на Коди имаше вариант да се гледа и булсат сега не знам как стоят нещата. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
 aandreevbg Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 преди 27 минути, axander написа: Здравейте, Купих за баща ми този тв бокс. Пристигна с карта памет от която може де се зареди втора операционна система CoreELEC а иначе основната му е андроид 9. Искам да му го настроя за да може да гледа фили и телевиизии. За сега съм инсталирал Bulsatcom(имам профил),popcorntime,HBO GO (качеството е много лошо приложението на телевизора ми е с много по-добро),YouTube работи 4K,Kodi. Кажете някакви други интересни приложения и добавки за коди или най-добре ако не е много нахално някой да даде бекъп. Преди време на Коди имаше вариант да се гледа и булсат сега не знам как стоят нещата. Бокса ти би трябвало да е пушка. проблема ти е съдържанието. Тук дават доста адреси, някои от които стойностни. Защо не ги ползваш. Иначе големите, хубави 4К телевизори ще ти извадят по-добра картина от всеки бокс, дори и като твоя. За повече инфо на лични - да не спамим в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
 Пиф Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 (edited) Преди 3 часа, axander написа: Здравейте, Купих за баща ми този тв бокс. Пристигна с карта памет от която може де се зареди втора операционна система CoreELEC а иначе основната му е андроид 9. Искам да му го настроя за да може да гледа фили и телевиизии. За сега съм инсталирал Bulsatcom(имам профил),popcorntime,HBO GO (качеството е много лошо приложението на телевизора ми е с много по-добро),YouTube работи 4K,Kodi. Кажете някакви други интересни приложения и добавки за коди или най-добре ако не е много нахално някой да даде бекъп. Преди време на Коди имаше вариант да се гледа и булсат сега не знам как стоят нещата. Kodi (особенно последните му версии) е тежък медия център,който товари процесора и ангажира РАМ памет следствие на ,което се получава забиване и е наложително рестарт. Има бг форум на Kodi-https://kodibg.org/forum/ ,където може да получиш информация,както и да питаш нашия многоуважаван съфорумец- martinstz . Edited March 19, 2020 by Пиф 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasok Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) Здравейте, Имам следният въпрос. Някой може ли да ми обясни как бих могъл да си шерна каналите от вкъщи, да си направя плейлист и да си ги гледам навсякъде където има интернет? Edited April 17, 2020 by vasok Link to comment Share on other sites More sharing options...
 aandreevbg Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 преди 14 минути, vasok написа: Здравейте, Имам следният въпрос. Някой може ли да ми обясни как бих могъл да си шерна каналите от вкъщи, да си направя плейлист и да си ги гледам навсякъде където има интернет? Като си вдигнеш стрийм сървър. Има толкова телевизия в нета. За какво ти е това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanivanov Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 (edited) Кой стрийм сървър бихте препоръчали за тая цел (ако може да поддържа и транскодинг/епг)? Аз съм виждал следните опции: TVHeadend - интерфейса му не ми допада особено Тези 3 мисля, че са платени: NiceRestreamer Xtream Stalker Би било още по-добре ако може да се качат и филми/музика и да се освободи Plex Server от тази цел. Edited April 17, 2020 by ivanivanov Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasok Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 2 hours ago, aandreevbg said: Като си вдигнеш стрийм сървър. Има толкова телевизия в нета. За какво ти е това? Мисля си, че така винаги ще мога да разчитам на този плейлист, защото ще зависи само от мен. Сега, ако ползвам някой плейлист от нета, или спира след време или няма канали които искам или качеството на други не е добро. Разбирасе ако имам стабилен плейлист, който върви месеци наред няма смисъл, ама нямам ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
 Петкови Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) При мен има проблем. На по старата машина ми иска друга версия на vlc. Отваря се програмата, но при скенер ми изревава. И ми излиза ероглифи. Попадъл съм на същият проблем. Трябва друг .NET Framework. А на новата не ми се инсталирва дадените vlc-та. Иначе без него не тръгва програмата. Желаех да я пробва за едни точно определенио портали, но явно ще почакат за по лесен начин. Иначе благодаря, Тигър. Edited April 18, 2020 by Петкови Link to comment Share on other sites More sharing options...
 same1986 Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 (edited) преди 41 минути, TIGAR1 написа: Сканира , но неможе всеки портал , а и не очаквай 100% да работи като е хакната... Програмата я продават за 10$ или 20$ беше , а и тогава не се знае пак дали ще работи както трябва. https://web.paym.es/panelh-3-ay-13978 wapsap +447586104924 Edited April 18, 2020 by same1986 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
 Петкови Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) Е послушаме ..... Иначе Тигър, случайно да имаш плеър за министра сталкър портал за WIN? P:C Може и на лично. Наздраве на всички за светлия празник. Днес аз ще си остана в къщи, а вие? Edited April 18, 2020 by Петкови 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trip70 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Преди 6 часа, TIGAR1 написа: Покажи скритото съдържание Нападайте все още работи. паролата е Br4uN#1 Покажи скритото съдържание IPTV_Tools_by_MANZERA_AYENA_v0.5.3-Cracked.rar 113.93 MB · 118 downloads Благодаря! Работи перфектно с Windows 10. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
 TIGAR1 Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 преди 41 минути, Петкови написа: Е послушаме ..... Иначе Тигър, случайно да имаш плеър за министра сталкър портал за WIN? P:C Може и на лично. Наздраве на всички за светлия празник. Днес аз ще си остана в къщи, а вие? Не нямам 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skillboy Posted April 26, 2020 Share Posted April 26, 2020 Здравейте колеги, Абе не знам дали е правилното място, но от няколко дни се опитвам да настроя IPTV през Kodi и не се получава. Някой да има читав линк с обяснения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaneza Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) На 18.04.2020 г. at 18:54, trip70 написа: Благодаря! Работи перфектно с Windows 10. Благодаря! Edited April 29, 2020 by spaneza Link to comment Share on other sites More sharing options...
imalchev Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Някой да разполага с последната версия на тоя кракер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaxert Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 11 hours ago, imalchev said: Някой да разполага с последната версия на тоя кракер? На кой от всичките? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts