Jump to content

Телевизионната услуга на Hulu връща един от най-смелите си дизайнерски решения - поне засега


Recommended Posts

Когато пакетът за телевизионни предавания на Hulu пристигна през май миналата година, то дойде с радикално решение да не се включва традиционното ръководство за канали в мрежата. Намерението бе да остави зад багажа на кабела и да създаде нещо прясно за ерата на видео стрийминг.

Осем месеца по-късно Хулу обръща курс. По време на търговското изложение на CES по-рано този месец компанията демонстрира ръководство за канали, базирано в мрежата, насочено към стрийминг телевизионните приложения на Hulu тази пролет, заедно с няколко други промени в отговор на обратна връзка и тестване. (Технически, Hulu с Live TV все още е в бета версия, въпреки че Hulu все още начислява пълни $ 40 на месец за услугата.)

"Прости, утилитарни, бързи - мисля, че това ще направи много хора щастливи", каза старшият вицепрезидент на Hulu , Бен Смит.

Засега Хулу не публикува публични изображения или видеа на новото ръководство, което все още е в процес на разработка. Но в демото тя изглеждаше подобна на тази, която Хулу изпитваше на уеб браузърите за настолни компютри (на снимката по-долу) от миналата есен. От главното меню потребителите могат да стартират ръководството, като натиснат икона за светкавица, и ще могат да видят следващите три часа предстоящи предавания. Hulu също ще предлага филтри за филми и спортове, а ако програмата е на разположение при поискване, потребителите ще имат възможност да гледат от самото начало.

huluguidelaptop-100747327-large.jpg

Hulu тества  онлайн справочника си на настолни браузъри и го разработва на други устройства.

Смяната на сърцето дойде след месеци на наблюдение и слушане на потребителите, каза Смит. Някои от абонатите на Hulu Live TV идваха директно от кабелна телевизия .  Дори потребителите, които главно гледат програми по заявка - това е мнозинството, каза Смит, все още искаше лесен начин да включите някакво фоново видео.

По думите на Смит Hulu  скоро ще се бори със фаворитите на  стреам телевизиите.
 

Източник: techhive.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...