Jump to content

Recommended Posts

 canstock8168792.jpg

  Здравейте!Тук всеки един,който има желание,ще може да кандидатства за нашия преводачески отбор.Било то на телевизионни сериали или филми ние ще гарантираме висококачествени субтитри!
Изисквания към кандидатите:
1.    Да владеят правилно граматически български език.
2.    Да владеят добре чужд език.Или повече от един.
3.    Да умеят да боравят с редактор за субтитри.
4.    Да имат желание за преводаческа дейност и за развитие на отбора.

Конкурс:
1.    Кандидатът да предостави превод на филм или телевизионен сериал по негов избор.Няма значение на какво ще бъде преводът,но с предимство са филми и сериали,характерни с това,че са по-тежки за превод.При превеждането кандидатът трябва да се придържа към правилата и изискванията на Softinfo,поместени в ТАЗИ ТЕМА.
2.    В рамките на 1-2 изречения да обясни защо иска да се занимава с превод в нашия сайт,какво точно би могъл да превежда и какви са очакванията му.
--- След като бъде прегледан съответния превод и краткото резюме на кандидата ще бъде взето решение за присъединяването му към отбора.
--- С присъединяването към отбор Softinfo на всеки член ще бъде дадена съответна преводаческа задача,която той трябва да спазва.
*Можете да кандидатствате като предоставите необходимата информация директно в тази тема или на лично съобщение.Очакваме с нетърпение вашите кандидатури и сме готови да работим в екип с цел развитие и забавление!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...