moduler Posted April 5 Share Posted April 5 Здравейте колеги имам голяма нужда от актуален плейлист разгледах доста постове, но за съжаление нямам достъп до плейлистите. Ще Ви бъда безкрайно благодарен, ако ми помогнете някак ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaxert Posted April 5 Share Posted April 5 Какви ти трябват с абонамент или такива които работят 2-3 дни и след това умират ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaxert Posted April 9 Share Posted April 9 Тук може да намериш стабилни листи. Въпреки че са платени качеството е добро има и 24часов тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
moduler Posted April 10 Author Share Posted April 10 23 hours ago, Vaxert said: Тук може да намериш стабилни листи. Въпреки че са платени качеството е добро има и 24часов тест Благодаря ти :) Може ли някой да ми даде малко повече информация на какъв принцип работят нещата. До скоро имах плейлист който някой си беше поиграл да направи и работеше няколко години. На какъв принцип работят именно те. И евентуално възможно ли е да направя такъв безплатен. Благодаря предваврително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts